Fișiere digitale

Proiectele pentru laser în formatele DXF, PNG, SVG și BMP by DecoArtBurlui sunt o sursă de inspirație și creativitate pentru pasionații de artă și design. Aceste proiecte sunt elaborate cu atenție la detalii și gândite pentru a satisface diverse nevoi și gusturi, fie că ești un artizan, un artist digital sau un amator în căutare de idei inovatoare.


Fiecare proiect este disponibil în mai multe formate, astfel încât să poată fi folosit în funcție de preferințele tale. Formatul DXF este ideal pentru cei care lucrează cu mașini de tăiat laser sau CNC, oferind o precizie și un nivel de detaliu extraordinar. În același timp, formatele PNG, SVG și BMP sunt perfecte pentru proiecte de design grafic, decor sau chiar personalizarea diverselor obiecte.


Fie că ești în căutarea unor modele pentru decorațiuni de Crăciun, insigne personalizate, elemente de design interior sau orice altă aplicație creativă, proiectele pentru laser de la DecoArtBurlui îți oferă un arsenal de resurse pentru a-ți transforma ideile în realitate. Cu aceste proiecte, poți aduce un plus de originalitate și frumusețe în creațiile tale, exprimându-ți creativitatea într-un mod captivant.

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Producători DecoArtBurlui

rating

Bradut-cu-suport-pentru-globulet

15.00 lei

Fără TVA: 15.00 lei

Proiect pentru material de 2.5 mm grosime..

Producători DecoArtBurlui

rating

Globulete-fisier-digital

15.00 lei

Fără TVA: 15.00 lei

Fisier format Pdf 11 globuleteDimensiune globulet 10x9cm..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)
Apelare
WhatApp
SMS