Suporturi medalii

DecoArtBurlui vă oferă suporturi pentru medalii de cea mai înaltă calitate, special concepute pentru a aduce o notă de eleganță și prestanță în prezentarea cu mândrie a realizărilor sportive. Fie că sunteți un sportiv profesionist sau amator pasionat, aceste suporturi pentru medalii vor sublinia cu succes efortul, dedicația și succesul obținut în orice domeniu al sportului.


Fabricate cu atenție și rafinament, suporturile pentru medalii de la DecoArtBurlui sunt realizate din materiale de înaltă calitate, precum lemn prețios sau metal prețios, pentru a oferi durabilitate și rezistență pe termen lung. Designul lor sofisticat este creat pentru a se potrivi cu orice decor, fie că este vorba de birou, cameră de trofee, spațiu expozitional sau locuință personală.


Suporturile pentru medalii sunt disponibile într-o varietate de modele și stiluri, oferind opțiuni versatile pentru a se potrivi cu specificul fiecărui sport. Indiferent dacă sunteți un campion al atletismului, fotbalist profesionist, jucător de baschet talentat sau iubitor de sporturi extreme, veți găsi cu ușurință un suport pentru medalii care să reflecte pasiunea și performanțele dvs.


Fiecare suport pentru medalii este proiectat cu atenție la detalii, având în vedere aspectele practicării sportului și particularitățile fiecărei competiții. Prin intermediul lor, veți putea afișa cu mândrie medalii câștigate în competiții locale, naționale sau internaționale, iar sistemul ingenios de prindere va asigura o prezentare sigură și estetică a acestora.


Indiferent dacă doriți să decorați propriul spațiu personal sau să oferiți un cadou special unui sportiv drag, suporturile pentru medalii de la DecoArtBurlui sunt alegerea perfectă. Acestea reprezintă nu doar un cadou memorabil, ci și o modalitate de a recunoaște și aprecia eforturile și realizările excepționale în lumea sportului.


DecoArtBurlui este dedicat oferirii produselor de cea mai înaltă calitate și a serviciilor deosebite, astfel încât fiecare client să se bucure de o experiență deosebită. Alegeți suporturile pentru medalii de la DecoArtBurlui și transformați-vă medalii în adevărate opere de artă, ilustrând cu mândrie munca și succesul din domeniul sportiv.

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Producători DecoArtBurlui

rating

Suport medalii balerină Tutu

120.00 lei

Fără TVA: 120.00 lei

"Tutu by DecoArtBurlui" este un suport elegant și sofisticat pentru medalii, perfect pentru a evidenția și a-ți expune cu mândrie medalii sau realizările tale în domeniul baletului sau al dansului. Ac..

Producători DecoArtBurlui

rating

Suport medalii karate shotokan 40 cm

120.00 lei

Fără TVA: 120.00 lei

"Suportul Medalii Karate Shotokan" este o piesă special concepută pentru a evidenția și onora realizările din lumea karatei, în special din stilul Shotokan. Acest suport de medalii reflectă cu respect..

Producători DecoArtBurlui

rating

Suport medalii kickboxing

120.00 lei

Fără TVA: 120.00 lei

""Suportul Medalii Kickboxing by DecoArtBurlui" este o piesă deosebită care capturează pasiunea și realizările din lumea kickboxing-ului într-un mod impresionant. Cu un design distinctiv și robust, ac..

Producători DecoArtBurlui

rating

Suport medalii kimonou

85.00 lei

Fără TVA: 85.00 lei

"Kimonou Personalizat by DecoArtBurlui" este un suport de medalii excepțional care aduce o notă distinctivă și personală în expunerea cu mândrie a realizărilor tale. Acest suport de medalii a fost cre..

Producători DecoArtBurlui

rating

Suport medalii balerină personalizat albastru 40 cm

90.00 lei

Fără TVA: 90.00 lei

DecoArtBurlui vă prezintă suportul pentru medalii balerină într-o elegantă nuanță de albastru, perfect pentru a adăuga o notă de grație și rafinament în prezentarea medalilor tale speciale. Acest supo..

-10%

Producători DecoArtBurlui

rating

Suport medalii balerină roz fosforescent

85.50 lei

95.00 lei

Fără TVA: 85.50 lei

DecoArtBurlui vă aduce suportul pentru medalii balerină într-o nuanță vibrantă de roz fosforescent, perfect pentru a adăuga un strop de magie și strălucire în prezentarea medalilor tale speciale. Aces..

Producători DecoArtBurlui

rating

Suport medalii personalizat fotbal, negru lucios 40 cm

85.00 lei

Fără TVA: 85.00 lei

DecoArtBurlui vă oferă un suport personalizat pentru medalii, special creat pentru pasionații de fotbal, într-o eleganta nuanță de negru lucios. Fie că sunteți un fotbalist profesionist sau un iubitor..

Producători DecoArtBurlui

rating

Suport medalii personalizat karate negru lucios 40 cm

85.00 lei

Fără TVA: 85.00 lei

DecoArtBurlui vă prezintă un suport elegant și rafinat pentru medalii karate, într-un finisaj negru lucios. Acest suport pentru medalii karate negru lucios este creat pentru a evidenția și expune cu m..

rating

Suport medalii personalizat fotbal albastru 40 cm

90.00 lei

Fără TVA: 90.00 lei

DecoArtBurlui vă oferă un suport personalizat pentru medalii, special conceput pentru pasionații de fotbal, într-o nuanță atrăgătoare de albastru. Acest suport pentru medalii personalizat fotbal albas..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Apelare
WhatApp
SMS